maanantaina

Kevättä kohti!


Tajusin tuossa taannoin, että täytyy pistää siemenet jo itämään, jos meinaa saada pihalle jotakin kasvamaan. Kiireessä sitten istuttelin kuppeihin kaikkia ostamiani siemeniä ja sainkin jo ystäviltä naurun saattelemana kommenttia, että "meinaatko hortonomi kasvattaa porkkanatkin tuossa pikku kipossa?" Enhän mie mitään ajtellut sen kummemmin, senkun tökin kaikki siemenet purkkeihin sen enempää tutkimatta! Kyllä sain hyvät naurut itsekkin, kun mietin tuota kuution muotoista porkkanaa. Edellisessä asunnossa ne kyllä pistin suoraan kasvatuspenkkiin, mutta nyt jotenkin ajattelin, että tottakai ne voi idättää kupissa ja siirtää siitä maahan, vaan eihän siinä mitään järkeä oikeasti ole!

No mutta, sitten on myös pääsiäinen "öhöm" kohta tulossa, joten ehkä vähän ajoissa mutta auringosta innostuneena kylvin jo rairairairuohotkin. Näitä on jo monesti joutunut leikkaamaan, kun kasvavat päivässä jo parisen senttiä pituutta. Saa nähdä ovatko ne vielä hengissä pääsiäisenä. :D

Ei millään malttaisi odottaa muuttoa. Näkisi mitä sieltä pihasta nousee ja voisi suunnitella minne laittaa omenapuun, leikkimökin, ehkä myös hiekkalaatikon ja muita istutuksiakin. Nyt voi vaan kuvitella päässä ja valmistautua ajatustasolla kaikkeen. Enää kaksi kuukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti