tiistaina

Mie sydän syksy (Lokakuu 2013)


Syksy on selkeästi täällä. Ilma tuntuu viileältä ja sisäilma selkeästi lämpimämmältä. Tekee mieli juoda lämmintä ja käpertyä sohvannurkkaan viltin kanssa. Kynttilöytä ja syksyvaloja unohtamatta. Se on siis syksy. Pidän syksystä, se on rakkauden ja hellyyden aikaa, ainankin meillä. :)

Tämmönen lasinen kolmikerrospurkki on kiva sisustusjuttu, mutta todella hankala käyttää oikeasti mitenkään järkevästi. Se meinaan hajoaa helposti, kokemusta on. Niinpä keksin sisälle jotakin ei syötävää ja ei jokapäiväisessä käytössä olevaa juttua. Alakerrassa sellofaaniin kiedottu pattereilla toimiva led-valonauha. Keskellä leivontamuotteja ja ylhäällä koristehiekkaa ja muutama leivontamuotti syksyn lehtien kera.

 


Olohuoneen puolelle mietin minne laittaisin "jouluvalot" ilman että ne näyttää jouluvaloilta. Vihreä vanha purkki pääsi taas esille ja syksyn tunnelmaa tulee kuivatetuista lehdistä.


Ulos asettelimme tähänkin asuntoon vanhat tutut lyhdyt. Etupihalle kaksi isompaa mustaa ja takaterassille viisi pienempää valkoista. Selkeästi nämä yrityskurssin teoriapäivät vaikuttavat, koska kotiin tullessa kädet suorastaan syyhyää päässä näpräämään. Mie oon puuhastelunainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti