lauantaina

Pitkästä aikaan (Syyskuu 2013)


 ..Täällä taas! Aika on hujahtanut hurjaa vauhtia ja viimoiset syksyn lämpimät ilmat ovat käsillä. Oma aikani on kulunut yrittäjyyskurssilla ja sain juuri eilen tietää, että pääsin jatkoon puoli vuotta kestävälle jaksolle! Eli minusta tulee yrittäjä. Tähän olen koko elämäni tähdännyt ja vihdoin tuntuu, että olen löytänyt oman polkuni. Kaikki on hyvin, niin kodin, kuin urankin puolelta ja tuntuu aivan pakahduttavalta, kuinka ihania ihmisiä olen saanut vuosien varrella vierelleni. Vanhat ja uudet tuttavat, jotka kannustavat ja ovat tukenani. Ihan loistava fiilis!!!

Tässä muutamia kuvia tältä viikonlopulta. Likka, joka kasvaa kuin vesiheinä, mummolan puussa majaillut tikka ja tulevia projekteja. Projektista piti ensin tulla kasvihuone, seuraavaksi leikkimökki, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että siitä tulee huvimaja/leikkitila. Ikkunat bongasin ilmaiseksi eräältä palstalta ja siitähän se idea sitten lähti! :)

Palailemisiin, jatkossa aiheina vaihtuvat fiilikset. Projektit taitaa jäädä sivummalle, koska yrityksen muodostuessa niistä tulee LIIKESALAISUUS, hssss..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti