keskiviikkona

Syksyn tuntua (Elokuu 2013)

Illat pimenevät nopeammin, heinäsirkat sirittävät lujemmin ja nenää tavoittelee aina vaan vahvemmin syksyn tuoksu. Nyt on ollut vielä lämpimiä päiviä, mutta illoissa on se tuntu, että kohta alkaa syksy ja se sisäinen vuodenaikakello kääntyy opittuun koulun aloittamis asentoon. Voin edelleen tuntea ne aikaiset viileät aamut ensimmäisinä kouluvuosina ja se jännitys vatsanpohjassa joka kipristelee ensimmäisenä koulupäivänä.

Likka aloitti hoidon taas muuttohässäkän ja kesälomailun jälkeen. Uusi paikka, mutta vanhat kujeet. Hyvin lähti jo ensimmäinen päivä käyntiin ja illalla olikin uusia lauluja laulettavana myös kotona.

Äidillä riittääkin tässä kuussa kotona ollessa jännitettävää. Olen hakenut puoli vuotta kestävälle yrittäjyyskurssille. Siellä saisin apuja yrittäjäksi tulemiseen ja tietoa kuinka kannattaa aloittaa, koska vasta-alkajiahan tässä vieläollaan. Kurssi on suunnattu taide- ja käsityöalan ihmisille, joten olisi mitä mainiointa, jos sinne pääsisin!!!

Hassua kurssille pääsystä tekee se, että sinne otetaan aluksi 20 henkilöä joista valkkautuu lopulta kurssia jatkamaan 12 henkilöä. Kuulostaa ihan tosi tv ohjelmalta! Hiemanko tällaista paniikkihermoista hermostuttaa, mutta toisaalta olisiko hieman hyvä fiilis, jos sinne pääsisikin.

Noh, sen verran tiedän jo, että haastatteluun pääsin ja siihen on vielä pari viikkoa. Sitä ennen täytyy lisätä portfolioon uudemmat projektit ja muutenkin miettiä jo enemmän mihin on ryhtymässä, jotta osaan vastata minulle mahdollisesti esitettyihin kysymyksiin.

Jatkan edelleen siis syksyn tunnussa. Vatsanpohjassa kipristelee ja oikeastaan odotan jo niitä nenää kirpisteleviä ensipakkasia. Toivottavasti silloin olen jo matkalla kurssille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti