maanantaina

On siis kevät.. (Huhtikuu 2013)

Jos ei näistä kirjoituksista ja kuvista ole vielä tullut selväksi! Minä vaan niin rakastan kevättä. Into lisääntyy, on ihana olla ulkona ja nauttia auringosta ilman, että sinne paistuu. Saa suunnitella pihajuttuja ja yleensäkkin viettää aikaa huomattavasti enemmän ulkona. Täytyy nyt nauttia vielä tästä kesästä kotona, seuraavasta ei enää tiedä! :) On myös mukavaa, että muutkin ihmiset ovat heränneet talviunilta. Likan kanssa ulkoillessa on mukava törmätä muihinkin ihmisiin. Leikkipaikat täyttyvät kummasti kavereista heti, kun lumet sulaa. Oliko ne kaikki lapset sisällä koko talven?!?! Yksin, kun saatiin ulkoilla aina aamupäivisin vielä parikin viikkoa sitten. Kait ne jossain kerhoissa sitten pyörivät, kun myö ei olla niistä niin innostuttu.. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan. :)

Nyt haasteena onkin vuokrakämpän pihahommat. Ei voi suunnitella kauhean suuria muutoksia, mutta jotakin kivaa täytyy tehdä. Kauhea kasa ruukkuja ja purnukoita, jotka voi roudata muutettaessa mukaan. Tässä kämpässä odotellaan edellisen asunnon myymistä, jotta pääsemme taas muuttopuuhiin. Saa rauhassa katsella haluttuja asuinpaikkoja ja mietiskellä vaihtoehtoja. Haluisiko asua vieläkin lähempänä isovanhempia vai riittäisikö tämä 20-30 min. matka..? Siinä mietittävää. :) Olisihan se kiva pyörällä hurauttaa mummolaan, sitten Likankin. Katsellaan, mitä tulevaisuus näyttää. Tää on tällaista haaveilua taas, päiväunien aikaan. Palailen myöhemmin uusien kyttäyskuvien kera. Lähdenkin tästä terassille kyttäämään ja keitän kahveet! (Jätetään ne bikinit ja sateenvarjojuomat vielä tuonnemmas..)

Hei, nythän muistin! Sima!!! Täytyykin käydä kaupassa ja ostaa simatarvikkeet. Viime vuonna tehtiin 8 litraa ja tänä vuonna voisi tyytyä vähempään määrään. Tai jaellaan ne ympäri kyliä taas.. Toisaalta haluaisin kokeilla eri makuja simassa, niin määrä varmaan pysyykin samana. Noh, katsellaan sitäkin myöhemmin.

Noniin, menen lörpöttelemästä turhia. Moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti