maanantaina

Wc:stä päivää (Tammikuu 2013)


Onpa outoa totutella taas uuteen vuosilukuun ja muistaa laittaa kuvat ja jutut eri kansioon koneella, kun aiemmin. Aloitetaankin tämä vuosi wc-projektin melko loppurippeillä.


Tässä wc:n uusi roskis, jonka vihdoin löysin. Kyllä sitä metsästettiinkin! Mustavalkoinen ja yksinkertainen, mutta toimiva!

Taustalla näkyy vielä maalaamaton pömpeli, jonka tuleva väri on valkoinen (kuten aiemmissa jutuissani olen maininnut). Se onkin enää viimoisia tekemättömiä osia vessassa, jos ei pieniä viilaamisia viimeistelyjä ;) lasketa mukaan.

Hyllyn kanssa painin pitkään ja päätin lopulta tehdä sen itse. Jo ostettu valmishyllyn pätkä pääsikin keittiöön ja uudesta hyllystä tuli juuri sopivan pituinen, ei tarvitse tehdä jatkoja. Ledit ovat paikoillaan ja joka kerta saa ihmetellä, miten paljon ne valaisevatkaan, ihmeen paljon!
Laiskuus iski, enkä jaksa ottaa kunnon kuvia, mutta niitä tulee taas valmiista projektista, kunhan pömpelikin on maalattu ja olen löytänyt haluamani pyyhkeet. Luhdan mustavalkoisten Origami pyyhkeiden rinnalle haluan Luhdan valkoiset Tähti pyyhkeet. Lisää siis jatkossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti