maanantaina

Pesuhuoneen uudistus (Syyskuu 2012 - Tammikuu 2013)

Ennen

 JälkeenNoniin. Tässä pitkään mielessä ollut uudistus pesuhuoneen puolelle. Ihan ensimmäistä kuvaa en taas muistanut ottaa, mutta kuvitelkaa kuvasta pois kuivausrumpu ja sen päällä olevat valkoiset pesuaineastiat.

Ainaisten pyykkikorien tunku oli järkyttävä ja halusin tehdä asialle jotakin. Ennen piti saunomisen edestä raivata kasa tavaraa ensin ulos ja muutenkin oli ahdasta ja ikuinen pyykkirumba neljän kuivaustelineen kanssa olohuoneessa.

Ensimmäiseksi hankittiin kuivausrumpu. Tämän jälkeen hankimme pyykeille kunnon korit, jotka vievät tilaa pystysuunnassa, eikä lattiatilaa. Sain raivattua pesuhuoneen toiselta seinältä kaikki tavarat pois. Sitten tuli pesuaineille siedettävän näköiset korit ja pesuaineet ei loikoile joka paikassa. Tämän jälkeen laitoimme uuden savulasisen seinäkkeen, se poistikin monta inhottavaa puolta pesuhuoneesta.

Viimeisimmäksi täytyi miettiä paikka shamppoille ja sen sellaisille. Perus kulmahyllyt tai muut ei oo koskaan iskeneet silmään, joten yllättäen Ikeasta löytyi halpa ja helposti muokattava toimistotarvike tähän käyttöön! Hahaa. Hyllyihin reiät pohjaan ylimääräisen veden poistumista varten ja siinähän se! Aivan meidän näköinen lopputulos. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti