perjantaina

Liitutaulutarra käytössä (Marraskuu 2012)


Tämä on ollut jo paikallaan ainankin vuoden, mutta nyt vasta ymmärsin tämän mukavuuden. On sillä aiemminkin piirrelty, mutta nyt rupeaa syntymään nopeasti uutta ja uutta taidetta pieneltä taiteilijalta. On ihana seurata piirrosten kehittymistä ja kuvata etenemistä.  Tuntuu olevan piirrustus yksi lempi tekemisistä, askartelun, tanssin ja laulun ohella.

Jääkaappi oli tylsä valkoinen, ihan perus jääkaappi. Keittiö on muutenkin vaalea ja sinne ei hirveästi ole tarvinnut mitään muutoksia tehdä, koska se oli uusittu ennen muuttoamme. Kun keittiö ei varsinaisesti itseä kuitenkaan niin paljon lämmitä, niin jotakin pientä kivaa kontrastia oli kehiteltävä.

Löysin liitutauluteippiä rullan ja olin sen jo ostanutkin, ennen, kun tiesin mihin sen laitan. Mietin tytön huonetta, mutta sille ei löytynyt sopivaa paikkaa ja se jäi pyörimään muiden tekemättömien projektien joukkoon. Jossain vaiheessa kuitenkin pyörittelin taas kyseistä rullaa ja olin varmaan keittiössä, kun idean sain. Jääkaappi. Se kun oli vielä naarmuton ja tasainen, siihen tarttuu hyvin liimapinta ilman kuplia ja kahvojakaan ei ole tässä mallissa edessä. Jihuu, paikka oli löytynyt!

Käytössä tämä on ollut mainioa keksintö. Nopeasti mieleen tullessa ja kiireessä voi kirjoittaa esim. jos maito on loppu, niin seuraavaksi muistaa sitä ostaa kaupasta. Samoin, kun pyykkiä pestessä monesti on unohtunut yöksi koneeseen pyykit ja ne on pestävä aamulla uusiksi, tästä muistutus monesti myös jääkaapin ovessa. Käytännöllinen ja toimiva, ainankin meillä.

Enää pitäisi kehitellä jotakin kivoja magneetteja ja pieni purnukka liiduille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti