maanantaina

Tää ois niinku kohta valmis.. (Lokakuu 2012)
Noniin. Jotakin on täälläkin tapahtunut jo. Ledit saapuivat ja ne on testauttu ja valovoima riittää vessan valaisuun. Peiliä en ole vielä löytänyt mistään. Ehkä sitten viimeistään lasiliikkeestä. Toistaiseksi mennään vanhalla peilillä, joka nojaa tauluhyllyllä seinää vasten.

Koukut löytyivät rautakaupasta ja ideaha olisi, että pyyhkeet olisivat muuten valkoisia, paitsi käsipyyhe olisi musta. Siksipä koukuissakin vaihtuu "värit" juuri toisinpäin. Koukkuihin tein tekstit (ylhäältä alas) YSTÄVÄT, ISKÄ, ÄITI, KÄDET, PIKKU KÄDET ja PIKKU PEPPU. Normaalisti vierekkäin laitettuna pyyhkeitä ei olisi mahtunut niin montaa laskeutumaan kauniisti vierekkäin, joten siitähän se idea lähti sitten taas tällaiseen erilaiseen toteutukseen. Lisäksi tässä epäjärjestyksessä on se etu, että sain alimmalla peppupyyhkeellä peittymään lattianrajassa olevan ruman "viemärironklausluukun". Koukkujen kanssa samaa sarjaa on myös vessapaperiteline. Mielestäni ihanan uksinkertainen, mutta kuitenkin pehmeälinjainen.

Pyyhkeet ovat vielä ostolistalla, mutta muutamassa kaupassa olen nähnyt Luhdan uusia pyyhemalleja ja täytyykin katsastaa saako niitä mustina ja valkoisina. Vielä en ole niitä löytänyt, kuin värikkäinä versioina.

Kyllähän tämä pikkuhiljaa rupeaa jo valojenkin myötä vessalta taas näyttämään. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Kun ei meinaa mieluisia juttuja löytyä, niin hommat seisoo. Ostoslistalla peili, pyyhkeet ja roskis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti