tiistaina

Vessajuttua taas (Syyskuu 2012)

Tässä on nyt taas montaa rautaa tulessa, joten kuvia keskeneräisistä. Tässä projektina vessan maalaaminen ja uuden peilin ja valon laittaminen.

Peiliksi ajattelin laittaa neliön mallisen peilin, johon laitan saranoilla kiinni sivuille kapeammat peilit. Niillä saan peilattua takatukankin kuosiin. Peilin taakse tulee ledejä, mutta tän hetkinen ongelma on löytää suht edullisesti tarpeeksi kirkkaat ledit, koska sen tulisi valaista epäsuorasti koko wc. Laattareunan ylle tulee tauluhyllyä purnukoille, inhosin vanhassa versiossa hammasharjojen jättämiä roiskeitä peilissä, joten purnukat pysyvät kaukana peilistä. Se myös peittää rumat ja kellertävät silikonit.

Vessaa keskenkasvusenaKuvassa olen repinyt vanhan peilin (jossa oli halogeenit myös) pois. Harmaat seinät maalaan valkoisiksi roiskeiden kestävällä maalilla, josta saan myös hiuslakat yms. pyyhittyä hyvin pois. Nykyinen harmaan sävy nimittäin ei kestä roiskeita yhtään ja pyyhkeiden alla olevat kohdat ovat hurjan näköiset. Tällä hetkellä vessan valaisua hoitaa jalkalamppu, jonka johto näkyy kuvassa pingoittuneena. Nopeita päätöksiä siis edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti