keskiviikkona

Vuosipäivä nro. 8 (Elokuu 2012)


Lähdettiin viettämään  kahdeksanvuotispäiväämme kahden kesken Helsinkiin. Kävimme Lady Gagan keikalla ja yövyimme hotellissa. Keikka oli ihan mahtava show, vaikka selkeästi toisena keikkapäivänä oli jo hieman ihmiskatoa havaittavissa. Toista vastaavaa ei varmasti tule vähään aikaan nähtyä.

Edellisenä iltana ystäväni vaalensi tukkani vaaleammaksi ja suihkussa laitoin suoraväriä tukkaan. Kävi hieman hassusti, siitähän tuli violetti! Tarkoitus oli siis taittaa keltaisuutta pois, mutta väri tarttui liiankin hyvin juuri värjättyyn tukkaan. Ei siinä onneksi mitään, nopeasti se väri haalenee ja voisiko parempaa hetkeä olla lilapäänä, kun The värikkään persoonan keikka. Annoin kiharoideni olla vapaasti ja kehystin ne kahdella letillä. Toinen puoli minulla on ajeltu hiuksista lyhyemmäksi, sitä osiota myöskään ei ole värjätty. Rock and Roll! :)

Hotelli oli aivan ihana, ei tunkkaisia kokolattiamattoja yms. Kaikki sujui helposti ja ihanan rennosti. Myös Lady Gaga oli samalla kadulla viereisessä hotellissa, tosin sattumalta.

Seuravana päivänä kävimme rauhassa ostoksilla ja ruokailemassa. Syömästä tultuamme ihmettelimme, miksi kadulla seisoskeli porukkaa, niin kuulimme, että Lady Gaga oli mennyt ostoksille kankaskauppaan. Jäimme seisoskelemaan ja seurailemaan, siirryttiin vielä ihan kangaskaupan ovelle katsomaan, kun siellä ei vielä muita ollut tullut eteen. Nopeasti ihmisiä rupesi tulemaan paikalle, joten satuimme kyllä tosi hyvään aikaan sinne!
Hetken päästä Hän saapui seurueineen ja koirineen kaupasta ja sain napsittua muutaman kuvankin, onneksi oli kamera mukana!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti