perjantaina

Toteutuksia ja suunnitelmia (Toukokuu 2012)

Jottei hommat loppuisi kesken, laitamme mutautuvaan kohtaan istutuspenkin ja mattotelineen väliin kiviä. Kivien laatu on vielä arvoitus, mutta tumman harmaata/mustaa väriltään. Samaa kiveä tulee sitten muutamaan kohtaan muuallekkin pihaan. Nyt olen saanut kaivettua nurmikonrajausnauhaa jo paikoilleen, mutta kivet puuttuvat.

Sitten olisi vuorossa tuo terassin kunnostus. Siinä olevan penkin uusiminen uusilla laudoilla ja vanhojen osien puhdistus ja uudelleenmaalaus. Näkösuojiinkin saimme jo luvat, joten nekin tehdään ensi viikolla, eli hommaa riittää! Isin avustuksella homma sujuu nopeasti.

Porttikin on puolivalmiina isän luona, teimme sitä siellä viikon lomaillessamme. Kuitenkin tytön tullessa sopivasti kipeäksi, osa hommista jäi sitten isäni tehtäväksi ja portti saapuu pakettiauton kyydillä näkösuojarimojen kera ensi viikolla.

Rimat tuli huomattavasti halvemmaksi sirkkelöidä itse, kun että olisi ostanut ne kaupasta suoraan. Sen kerkesimme onneksi lomaillessa tehdä valmiiksi.

Nopeasti ne hommat rupeaa etenemään, kun pistää asiat liikeelle! :)

Mitäs muuta.. Ainiin, tuohon patiolle olisi tarkoituksena tehdä sitten viimoiseksi sellainen istuttava säilytyslaatikko. Se olisi sopivan kokoinen ja saisi tarvittavat puutarhaletkut yms. sinne piiloon. Meillä, kun ei vielä ole niitä pihakalusteitakaan, niin penkki tulee tarpeeseen ja sen seuraksi teemme myös terassin jatkokoksi pienen tason hyllyillä tuohon. Silmää miellytävää pöytäryhmää ei ole vielä löytynyt, niin nämä saavat korvata sen ja siihen seuraksi ostamme pari tuolia. Ei kaikkea tarvitse ostaa valmiina, kun itsekkin voi tehdä. Tosin itsekkään ei kaikkea voi tehdä/kerkeä tekemään, vaikka niin haluaisi! :D

Rajausta


 Portin vanhat saranat laikkasin ja harjasin puhtaaksi ja maalasin ruosteenestomaalilla.


Tässä tulossa olevat rimoitukset, hieman vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti