tiistaina

Piha-aitojen ja näköesteiden hahmottelua (Toukokuu 2012)

Piirsin nopsaan muutaman yksinkertaisen viivan tuohon kuvan päälle, niin jos niistä saisi hieman kuvaa mitä olisi tekeillä. Tällaiset olisi sunnitelmat, mutta katsotaan mitkä näistä toteutuu!


Julkisivuaita ja portti pihaan 

 


Aita on muuten samaa mallia, kun aiempikin, mutta aidan päälle tulisi tuollainen lisäpalkki. Portti puolestaan jatkaisi aidan mallia, jotta näkösuojaa olisi enemmän ja ei tarvitsisi koiria varten laittaa porttiin enää lisäksi metalliverkkoa, koska se vaan on todella ruman näköistä.
Väliaita/näkösuojaTässä vaihtoehtona olisi väliaidan uusiminen kokonaan, jolloin korottaisimme sitä hieman edellistä korkeammaksi.


Tai sitten jättäisimme väliaidan myöhemmälle ja tekisimme terassin leveydeltä kevytrakenteisen näkösuoja-aidan, jota pitkin ruukuissa olevat köynnöskasvit pääsisivät kiipeämään.Terassi/näkösuojaTerassille laittaisimme näkösuojaksi tyyliin sopivat vaakarimoitukset, nekin kehikoissa, jotka helppo myöhemmin ottaa pois, jos siltä tuntuu. Rimoituksella saisi myös lelut hieman paremmin piiloon, eikä olisi niin justiinsa niiden siivoaminen joka kerta sisälle lähtiessä. Penkkien alle tulisi lelukorit ja penkin laudat vaihdetaan kokonaan uusiksi, sekä nuo alalaudat. Muuten terassi saa uuden maalipinnan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti